"Зимова казка" в ДЮСШ № 3

Дата:
змагання з художньої гімнастики в ДЮСШ № 3

Вкотре в перший місяць нового року, а цьогоріч 21 та 22 січня в спортивному комплексі ДЮСШ №3 відбувся черговий традиційний  відкритий чемпіонат з гімнастики художньої  «Зимова казка». Цьогоріч ці змагання відкрили початок спортивної діяльності в нашому закладі.

Чемпіонат проводився за підтримки Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради. 

Географія учасників змагань була досить обширною, адже крім місцевих луцьких команд , за нагороди змагались також спортсменки зі Львова, Кропивницького, Дубна, Здолбунова, Володимира, Рівного, Костополя. 

Урочисте відкриття відбулось з вшанування хвилиною мовчання загиблих героїв у війні що триває, та спільним виконанням державного гімну.

Майже чотири сотні учасниць (382 юні гімнастки ) показували свою майстерність в даному виді спорту та змагались за нагороди.

Крім основної змагальної програми вихованки ДЮСШ № 3 підготували також тематичний  виступ.

Спортсменки були поділені відповідно вікових категорій та впродовж двох днів показували всю свою майстерність та граційність під час змагальних номерів.

В підсумку всі призери були нагородженні медалями, кубками, грамотами та подарунками. 

Головний суддя і натхненний організатор змагань Данелюк Наталією забезпечувала коригування роботи суддівської колегії.

Сподіваємось, що юні грації отримали задоволення від перебування в нашому закладі і ще багато раз в майбутньому братимуть участь в наших змаганнях.

Всі ми безмежно вдячні нашим Збройним силам, що навіть в час активних військових дій дають змогу українським дітям отримати радість від дитинства, тому цінуймо це, допомагаймо і віримо, що перемога обов’язково буде за нами!