Зустріч із заступником Міністра молоді та спорту України

Дата:

3 квітня  Луцьку міську територіальну громаду із робочим візитом відвідала заступник Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко. У міській раді з нею зустрілась заступниця міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий, начальник відділу молодіжної політики департаменту молоді та спорту Зарина Дацик.

На зустрічі обговорили можливості співпраці у галузі молодіжної політики. Цікавилися відкриттям грантових конкурсів, міжнародними обмінами, розвитком молодіжних центрів та просторів, а ще — дискутували на тему співпраці місцевого самоврядування з навчальними закладами громади.

Також в рамках візиту Марина Попатенко відвідала ГО “Молодіжний центр Волині”, на базі якої відбулась зустріч із громадськими лідерами області. Вже згодом посадовиця зустрілась із командою комунального закладу “Луцький міський молодіжний центр”. Тут було представлено результати роботи у 2022 році та напрацьовано подальші кроки для покращення реалізації молодіжної політики в громаді.