Зробимо Луцьк чистим 2019

Дата:

 

Організатори акції приємно втішені кількістю небайдужих лучан. До загальноміського прибирання, окрім волонтерів, долучились свідомі колективи, соціально відповідальний бізнес: мережа ресторанів ГРАНД ПЕРСОНА , ГО «Спілка ветеранів АТО», ГО "ФРІ", ініціативна група Lutsk Night Cinema, спортивний клуб «Айна Бера», КЗ Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк , Луцький педагогічний коледж, Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, ДЮСШ №3, КЗ «Спорт для всіх», а також спортсмени міста. Особливої уваги заслуговують старання баскетбольного клубу «Старий Луцьк», учасники якого самотужки прибрали стадіон на вул. Писаревського, де було зібрано близько 80 пакетів сміття.

«Зробимо Луцьк чистим 2019» у цифрах:

1️⃣ день, 8️⃣зон, понад 5️⃣0️⃣0️⃣ осіб, зібрано 2️⃣1️⃣5️⃣ мішків склотари, а також 1️⃣6️⃣4️⃣ мішки ПЕТ-пляшок і більше 3️⃣0️⃣0️⃣ мішків загального сміття.

?Зібране сміття одразу сортувалось і пізніше його централізовано відправили на сортувальну станцію у селищі Брище, звідки далі буде передано на вторинну переробку.

Нагадуємо, що акція продовжиться ще й завтра, у суботу 20 квітня на чотирьох локаціях, серед яких територія Луцький Міський Молодіжний Центр.

Організатори: Молодіжна рада Луцька та Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.