Змістовне дозвілля "Спорт для всіх - 2024"

Дата:

Ранкова пробіжка та руханка – активація організму на цілий день. Саме так щодня розпочинають свій ранок учасники літнього дозвілля «Спорт для всіх-2024».

Провідні професіонали КЗ "Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» відвідали з однією групою дітей Волинська обласна бібліотека для юнацтва.

Учасників ознайомили із книгами про Волинь, різними версіями щодо походження назви міста Луцьк, а також діти ділилися позитивними та негативними моментами повʼязаними із рідним містом.

Потому всі із захопленням займалися мульттерапією. Це цікавий та пізнавальний процес створення власної казкової історії, коли розвивається дрібна моторика, під час ліплення пластиліну казкових героїв і активується мислення, під час створення сюжету.

Друга група дітей побувала на екскурсії в управлінні Патрульна поліція Волинської області. Інспектор відділу зв’язків із громадськістю, молодший лейтенант поліції Євген Остапук показав, де та як працюють поліцейські. Ознайомив із спецзасобами, які використовуються у службовій діяльності з метою забезпечення порядку, охорони прав й свобод людей, інтересів суспільства й держави, протидії злочинності, в рамках закону.

На згадку про зустріч, діти змогли посидіти в автомобілях патрульних поліцейських та отримали подарунок - макети цих службових авто.

Дякуємо працівникам патрульної поліції за нелегку роботу та цікаві пізнавальні екскурсії!

Організатори: комунальний заклад "Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради" за підтримки Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм".