Змагання “Повір у себе”

Дата:

30 жовтня 2020 року, комунальний заклад “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради” за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту організував і провів змагання “Повір у себе” в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» для дітей та молоді з особливими потребами.

Мета даного заходу: залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей та молоді; розвиток фізичних якостей.

У програму змагань «Веселі старти» входили естафети: «Боулінг», «Попади в ціль», «Передай м’яч», «Фітбол в парі», «Фризбі», також паралельно проходили змагання з шашок, дартсу та міні-футбол.

Змагання були дуже емоційними, всі учасники отримали заряд бадьорості, енергії та позитиву. Молодь проявила високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно – оздоровчих заходів.

Усі учасники були нагородженні подарунками від організаторів, а також Обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».