Завершився цьогорічний проєкт "Помічник патрульного"

Дата:

 Завершився цьогорічний проєкт "Помічник патрульного", який вперше було реалізовано не на базі закладу загальної середньої освіти, а у Технічному фаховому коледжі ЛНТУ.

Понад місяць представники патрульної поліції двічі на тиждень зустрічалися із активними та вмотивованими учнями та студентами закладу. Зустрічі та інтерактивні заняття стосувалися різноманітних питань: безпеки на дорозі та безпеки у навчальному закладі, питань здорового способу життя та протидії негативним явищам, попередження булінгу та усіх форм насильства тощо. Одним із основним завдань також було пояснити учасникам, що собою являє поліція, якими питаннями вона займається та кому і як допомагає. Живі безпосередні зустрічі із патрульними завжди найбільш успішно розвінчують будь-які стереотипи і демонструють відкритість. Крім того, з учасниками проєкту працювали психологи, відбувалися екскурсії та тренінги з розвитку м'яких навичок.

Тепер випускники курсу й самі зможуть допомагати своїм одноліткам та всім, хто потребує допомоги, адже вони помічники патрульного. 12 випускників програми отримали фірмові світшоти та кепки, а також інші сувеніри від партнерів програми. З привітальним словом до них звернулися організатори, а саме начальник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень, заступник директора Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Оксана Коба, директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий.

Приємно та знаково, що фінал проєкту вирішили провести під час концерту з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України у навчальному закладі.

Тож, дякуємо нашим випускникам за активну участь у проєкті, бажаємо успіхів у втіленні їхніх планів! І хай швидше прийде наша омріяна головна Перемога!