Запрошуємо до участі у фотоконкурсі «Здоров'я: зафіксуй у кадрі»

Дата:

З нагоди Всесвітнього дня здоров'я, що відзначається щорічно 07 квітня, оголошуємо про старт фотоконкурсу «Здоров'я: зафіксуй у кадрі». 

Отож, розкрийте свою творчість та покажіть, як саме ви бачите красу здорового способу життя через об'єктив своєї камери!

Для участі в фотоконкурсі:
1. До 08 квітня 2024 року розмістіть ваше фото, на якому Ви пропагуєте здоровий спосіб життя, на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук». 
2. Підпис до фото може бути довільним, але обов'язковим є: 
- позначення сторінок організаторів: департамент молоді та спорту, патрульна поліція у Волинській області, благодійний Фонд «Робимо добро дітям» , Луцький центр здоров'я.
- використання хештегу #здоровя_зафіксуй_у_кадрі

Вимоги до фоторобіт: 
- Тільки одне фото від учасниці/учасника;
- Роботи мають бути якісними (чітке зображення);
- Знімки повинні відображати аспекти здорового способу життя, такі як: фізична активність, заняття спортом, здорова їжа, позитивне мислення тощо.

Процедура голосування триватиме до 08 квітня (16.00). У цей час представниками організаторів буде зафіксовано усі наявні на той момент вподобання (лайки). 

09 квітня 2024 року будуть оголошені 6 переможців фотоконкурсу. Три переможці (1,2 та 3 місця) визначатимуться виключно за кількістю вподобань, інших три - спеціальні відзнаки від партнерів (спеціальні номінації, незалежно від кількості вподобань).
Переможці отримають пам'ятні подарунки від організаторів фотоконкурсу. 

Бажаємо Вам успіху та натхнення у проявах краси здорового життя через об'єктив своєї камери!