Закриття програми для молоді "Skills Lab: успішна кар'єра"

Дата:

У гостинному приміщенні «Passage Interdit» відбулось урочисте закриття програми для молоді "Skills Lab: успішна кар'єра"

15 вмотивованих дівчат та хлопців віднині знають набагато більше про:

- ефективне планування кар'єри та прийняття рішень;

- пошук роботи та критичне мислення;

- співбесіду та ведення переговорів;

- тайм-менеджмент та work-life balance;

- управління проєктами та креативність;

- ефективну презентацію.

Не просто знають, адже протягом 6-ти насичених занять учасники працювали практично, здобули нові навички, попрацювали із крутими експертами Програми.

Погодьтесь, не кожного дня молоді люди мають змогу поспілкуватись із Андрієм Сіруком – засновником агентства  «ARTEFACT.St»Ольгою Созонікт– спеціалісткою з корпоративних комунікацій, психологинею, тренеркою; Ларисою Новак – фахівчинею з добору та розвитку персоналу ПрАТ «Волиньхолдинг»; Жанною Хаймик – заступницею начальника відділу активної підтримки безробітних Луцького міського центру зайнятості; Максимом Войчуком – заступником голови правління ГО «Інститут транскордонних ініціатив».

І найголовніше – не кожне навчання у такій короткій перспективі може похвалитися реальними досягненнями, адже 5 випускників Програми вже сьогодні мають хороші перспективи працевлаштування чи вже працюють.

Так, двоє осіб проходять стажування у ПРаТ «Волиньхолдинг», одна випускниця – стажується в іншій організації, ще одна особа запрошена на співбесіду, а один випускник Програми вже отримав постійну роботу.

Під час фінальної зустрічі учасників та організаторів відбулось нагородження випускників сертифікатами про проходження Програми та пам’ятними подарунками, а також нетривіальні самопрезентації фіналістів.

Хлопці та дівчата вчилися презентувати себе, розповідати про свої професійні здібності та найкращі професійні якості. А також говорили про те, чим запам'яталася їм Програма і в чому саме допомогла.

Впевнені, що вже завтра ми почуємо про наших випускників та випускниць і будемо пишатись, що мали відношення до підготовки професіоналів своєї справи у всіх галузях економіки, культури, освіти та інших сферах.