За підтримки департаменту молоді та спорту в Луцьку вперше відбулась унікальна сенсорно-інтерактивна вистава

Дата:

22-23 липня 2023 року до Луцька завітали актори з Полтавський академічний обласний театр ляльок аби подарувати найменшим мешканцям громади сенсорно-інтерактивну виставу «На хвилі».

Загалом в рамках проєкту було проведено п’ять вистав. На покази кожної вистави були запрошені діти вразливих категорій із Луцької громади: діти з інвалідністю, внутрішньо переміщених сімей, діти військовослужбовців. Загалом п’єсу полтавського театру побачили близько 120 дітей Луцької міської територіальної громади.

Особливістю даних вистав є їх сенсорно-інтерактивний напрям, який дозволяє глядачам разом із акторами відтворювати театральну постановку.

Протягом всього театрального дійства учасники разом з акторами змогли зануритись в багатогранний морський світ, відволіктись від проблем буденності та розслабитись під заспокійливі звуки барабану. Також, у пошуках жовтого каченяти юні учасники пірнали на морське дно та стали частиною цікавих пригод: познайомились із дивовижними мешканцями морів, знайшли дорогоцінні перлини та потрапили у справжній шторм.

Щиро раді бути частинкою таких творчих, креативних та потрібних в наш час заходів!

Також дякуємо Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради за чудово проведену екскурсію найцікавішими місцями нашого чарівного міста для гостей з Полтавщини! Окольний замок - нова туристична "родзинка" нашої громади!

За допомогу в організації вистав також дякуємо: ГерцЬ спортивний клуб козацьких бойових мистецтв та Волинський обласний молодіжний центр YouthСфера.

Театральні вистави у Луцьку стали можливими завдяки:

Луцька міська рада

Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм"

Жива Лялька

Департамент молоді та спорту Луцької міської ради