З нагоди Міжнародного дня захисту дитинства відбулась акція "День дитячого дозвілля"

Дата:

Міжнародний день захисту дітей вже вдруге відбувається на тлі війни, тривог, втрат та болю...

Сотні тисяч дітей змушені були покинути свої домівки, тисячі живуть в зоні бойових дій, хтось втратив батьків, друзів...

Наші діти дуже рано подорослішали...

Створювати для них хоч інколи такі оази безпеки, дарувати радість та позитивні емоції - теж наше завдання.

Так, з нагоди міжнародного Дня захисту дитинства, 1 червня відбулась акція "День дитячого дозвілля".

Сміх, радощі, розваги, позитивні емоції вирували у Луцький міський молодіжний центр.

Рівень щирого дитячого захвату на дійстві зашкалював! 

На заході учасники в колі рідних та друзів мали змогу відволіктися від тривожних подій, познайомитися з новими друзями, весело та корисно провести свій вільний час.

Під час свята усю малечу розважали аніматори, мильно-бульбашкове шоу, величезна майже 3-ох метрова панда-аніматор, працювала велика кількість різноманітних майстер-класів та фейс-арту, діяла зона йоги для мам. Розпис глиняних виборів, весела профорієнтація, круті відеозйомки підлітків, модна техніка малюнків на воді - ебру, гра у шашки та інші корисні розваги - все це про День дозвілля.

По закінченню дійства учасники мали змогу пригоститися смаколиками на літньому пікніку, скуштувати солодку вату та позапускати справжніх повітряних зміїв.

Організатори та партнери заходу: Благодійний Фонд «Робимо добро дітям» , департамент молоді та спорту Луцької міської ради, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Луцький міський молодіжний центр, Патрульна поліція Волинської області, Дитяча медіа школа COOL Media School, Творчий калейдоскоп, Громадська організація "Зірка Надії", Волинський обласний центр соціально-психологічної допомоги, Луцька філія Волинського обласного центру зайнятості, Ігор Дзюбак та інші.

Загалом участь у заході взяли близко 500 учасників!

Радісні посмішки на обличчях та щирий дитячий сміх зарядив усіх учасників оптимізмом та додав всім нам сил, аби протистояти ворогові, а головне — знати заради кого ми виборюємо «Перемогу»!