Всеукраїнський табір впровадження української ідентичності

Дата:

22-28 липня 2024 відбудеться в Луцькій міській територіальній громаді відбудеться Всеукраїнський табір впровадження української ідентичності.

Взяти участь у таборуванні запрошують молодіжних працівників, представників молодіжних центрів та молодіжних рад, громадські організації, які працюють з молоддю в національно-патріотичному напрямку.

Таборування має на меті впровадження та поширення української національної ідентичності та формування мілітарної культури для зміцнення оборони України.

Програма табору включатиме теоретичні та практичні заняття з таких напрямів: основи поводження зі зброєю, домедична підготовка, основи керування БПЛА, радіозв'язок, подолання смуги перешкод тощо.

Умови проживання передбачають: проживання в наметах, літній душ, приготування їжі на вогнищі в польових умовах, зарядка електронних пристроїв через генератор.

Організатори покривають витрати за проїзд, харчування та проживання в наметах. Пріоритетний вік учасників: 18-25 років.

Реєстрація можлива за посиланням: https://forms.gle/HfEUvGyFfQWihE5F6

(дедлайн реєстрації до 15 липня 2024 року).

Організаторами таборування є: Міністерство молоді та спорту України, департамент молоді та спорту Луцької міської ради, КЗ «Луцький міський молодіжний центр», ГО «Просто молодь».