ВПЕРШЕ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ ПРОЙДЕ У ЛУЦЬКУ

Дата:

Третій всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць відбудеться у Луцьку 31 жовтня-2 листопада. Це непересічна подія, яка вже третій рік поспіль об’єднує усіх тих, хто працює в молодіжній політиці, реалізовує власні проекти з молоддю, створює та опікується молодіжними просторами та прагне саморозвитку і росту власної громади.

 

Тут немає вікових обмежень, нам не важливо з якого ти населеного пункту (місто, село, область, - просто будь українцем та й все). Три дні інтенсивної роботи та пізнавальних майстер-класів, виступів провідних експертів у галузі молодіжної політики, зустрічі з представниками влади та місцевого самоврядування, візити в молодіжні простори міста зберуть понад 150 учасників з України та міжнародних фахівців. Гайда до нас!

 

Прикметно, що цього року містом проведення цього масштабного заходу обрано Луцьк і не випадково – це ваш шанс і грандіозна можливість для молоді нашого міста, не баріться, а реєструйтеся!

 

П'ять причин відвідати форум:

1.Головна тема форуму: DIGITAL в молодіжній роботі:

  • -останні світові тенденції в молодіжній роботі від міжнародних експертів;
  • - корисні воркшопи з використання DIGITAL- інструментів у молодіжній роботі;
  • - лекції від знавців як працювати з молоддю в соціальних мережах (Facebook, Instagram, Telegram, YouTube);
  • - нічний хакатон про прості цифрові рішення в молодіжній роботі.

2.Учасники та учасниці дізнаються переможців конкурсу "Кращі практики молодіжної роботи в Україні -2019" та відзначать перший ювілей програми "Молодіжний працівник" статегічною сесією "5 років і 5 наступних кроків".

3. Можливість відвідати молодіжні центри та простори Волині і поспілкуватись з дружньою спільнотою молодіжних працівників міста й області .



 

До участі запрошуються:

  1. молодіжні працівники та працівниці;
  2. фахівці та фахівчині, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на регіональному та місцевому рівнях;
  3. дослідники та дослідниці молодіжного середовища.

 

Реєстрація триває до 5 жовтня тут:  https://forms.gle/De53MQvSZTNdVAeV7

Відібрані учасники будуть повідомлені 10 жовтня

 

У випадку додаткових запитань звертайтесь youthworker.ua@gmail.com

 

Організатори Форуму: Міністерство молоді та спорту України, Агенція ПРООН в Україні, Державний інститут сімейної та молодіжної політики, управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, Луцька міська рада, СГО “Молодіжна платформа”