Волонтери. Відомі та невідомі історії...

Дата:

Раді повідомити Вам, що ми  готуємо чергову (вже третю) цікаву зустріч в рамках проєкту "Волонтери. Відомі та невідомі історії".

Нагадуємо, в рамках проєкту ми знайомимо Вас із волонтерськими організаціями та волонтерами, які роблять все можливе, щоб наблизити нашу спільну Перемогу. А нашій громаді точно є ким пишатися! 

У форматі панельних дискусій щоразу ми запрошуватимемо волонтерів/волонтерок, які залюбки розкажуть про свій досвід; про те, що мотивує їх до роботи; про свої життєві історії, досягнення, плани та виклики.

Щоразу ми визначатимемо один із напрямків зустрічі: допомога ЗСУ, допомога ВПО, мистецьке волонтерство, екологічне волонтерство, допомога тваринкам тощо.

Отже, зустрічайте:

Наталія Прокопук (Natalya Prokopuk) - керівниця громадської організації «Генерація змін» (Генерація змін), активна волонтерка та творча людина.

Наша гостя не потребує особливого представлення, адже дуже багато людей, які так чи інакше долучені до волонтерства в нашій громаді, знають про цю чарівну та унікальну людину.

Основною темою нашою зустрічі є волонтерство та допомога Збройним Силам України. А ще Наталя точно здивує Вас своїми творчими талантами.

Тож завітайте на теплу розмову із нашою волонтеркою! Для цього заповніть коротку реєстраційну форму за посиланням:

https://forms.gle/2hWyNm5X171NGc9h8

Кількість місць - обмежена.

У коментарях також пишіть кого з наших волонтерів та волонтерок Ви хотіли би побачити та мати можливість поспілкуватися із ним/нею.

До зустрічі!

Будемо також вдячні за поширення інформації.

Організатори заходу - департамент молоді та спорту та Волинська обласна бібліотека для юнацтва