Волонтерство. Примножуй добро" - саме під таким гаслом відбувся міні-проєкт з пластилінової анімації для підлітків у Луцьку.

Дата:

Волонтерство. Примножуй добро" - саме під таким гаслом відбувся міні-проєкт з пластилінової анімації для підлітків у Луцьку.

Вчора, 7 липня, ми зібралися для того, щоб переглянути фінальний ролик, який протягом 4 днів створювали наші юні аніматори та аніматорки.

З історії проєкту:

- під час першої зустрічі відібрані учасники мали зможу поспілкуватись із відомими та потужними волонтерськими організаціями міста Благодійний Фонд «Турбота PRO», Генерація змін, Всеукраїнське об'єднання "Генерація змін" та Благодійний Фонд «Робимо добро дітям».

- надалі під пильним наглядом Леоніда та Мар’ї Тивонюків наші аніматори взяли участь у короткому вступному майстер-класі з пластилінової анімації та створенні власного відео.

- згодом на наших творчих зірочок очікував триденний анімаційний майстер-клас на тематику волонтерства. Діти самі обирали сюжет, ліпили персонажів та допоміжні елементи, керували розкадруванням та процесом зйомки як власних короткометражних роликів, так і загального спільного соціального ролику.

А вчора ми нарешті побачили результат! І він перевершив наші очікування. Емоції переповнювали кожного. Своїми враженнями про ролик та щемливими історіями любові до тварин поділилися також запрошені гості: директорка Луцький Зоопарк Людмила Денисенко та волонтер, який приїхав з м. Рубіжне, Сергій Лавриненко. Наші аніматори мали можливість запросити на презентацію ролику також своїх батьків та друзів. По закінченню заходу учасники проєкту отримали дипломи та подарунки від департаменту молоді та спорту, студії "Імаго" та Луцького зоопарку. Закінчити зустріч вдалося за теплим горнятком чаю та щирими розмовами.

Сам соціальний волонтерський ролик буде оприлюднено на всіх можливих каналах вже від 10 липня. Тож всі зможуть побачити та відчути любов та прихильність наших дітей до добрих вчинків та допомоги тим, хто цього потребує.

Проєкт було втілено за організації та допомоги наших супер мультиплікаторів Щастявсерединінас Леонід та Мар'я Гвоздєва-Тивонюк з організації ІМАГО / Imago Animation.

Дякуємо ГерцЬ спортивний клуб козацьких бойових мистецтв за допомогу в питаннях організації, а Вероніка-Соломія Цибульська за допомогу у роботі над темою.

Атмосферні фото від Куцик Марко.