Відкритий чемпіонат м. Луцька зі спортивної радіопеленгації серед юнаків

Дата:

В лісових масивах сіл Гаразджа та Воротнів з 19 по 21 травня 2023 року за сприяння департаменту молоді та спорту Луцької міської ради проходив відкритий чемпіонат м. Луцька зі спортивної радіопеленгації серед юнаків.

Змагання проходили у вікових категоріях ЧЖ-12, ЧЖ-14 та ЧЖ-16 років в трьох видах програми, а саме: спринт на діапазоні 3,5 МГЦ, класичні дистанції на діапазонах 3,5 та 144 МГЦ. В чемпіонаті взяли участь 75 спортсменів з 8 областей.

За результатами запеклої спортивної боротьби в загальнокомандному заліку золото здобула команда міста Луцьк, срібло за представниками міста Суми, а бронза в активі представників міста Нетішин Хмельницької області.

Зображення видалено.В особистому заліку чемпіонами по категоріях та видах програми стали Приємська Соломія, Прокоп’юк Анастасія, Осіюк Богдана, Іщук Вікторія, Мар’ян Олександр( місто Луцьк), Пересадько Анна, Газука Артем( місто Суми), Синявський Іван, Пастушок Анастасія (місто Нетішин Хмельницька область), Пізюк Уляна, Богуславський Олександр, Гнатюк Олексій( місто Вінниця), Мігачев Матвій(місто Золочів Львівська область), Безщасний Владислав( місто Київ).