Відбувся  спортивно-патріотичний захід «Спорт, що об’єднує нас» з нагоди Дня прикордонника України

Дата:

27 квітня 2024 року на стадіоні "Авангард" відбувся  спортивно-патріотичний захід «Спорт, що об’єднує нас» з нагоди Дня прикордонника України .

Організатори:
Департамент молоді та спорту Луцької міської ради спільно з КЗ ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» та службою у справах дітей Луцької міської ради за підтримки Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм"

Мета:
- змістовне дозвілля учасників;
- психологічне розвантаження дітей та військових;
- виховання патріотизму в дітей;
- популяризація фізичної культури та спорту.

Щороку 30 квітня в Україні відзначається День прикордонника. Це ті люди, що стоять на шляху збереження цілісності та добробуту України. Вони перші зустріли окупанта на українському кордоні та віддали свої життя за рідну землю. Учасники заходу хвилиною мовчання вшанувати пам'ять полеглих Героїв.

Діти та військовослужбовці виконали розминку та поділилися на пари. Прикордонники з дітьми-сиротами та дітьми позбавленими батьківського піклування спритно та завзято змагалися в 6-ти естафетах та конкурсах.

За результатами змагань визначилися переможці та призери заходу:
1 місце - Наталія Лейтоі та Андрій Чміль;
2 місце - Антон Лейтоі та Анатолій Клець;
3 місце - Матвій Якимчук та Сергій Маньовський.

По завершенні змагань організатори заходу -
 директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий,
директор КЗ ЛМЦФЗН "Спорт для всіх" Наталія Назарук та голова правління благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода привітали прикордонників з прийдешнім професійним святом та побажали сил, здоров'я, наснаги й успіхів на нелегкому шляху захисту Батьківщини.
Також подякували за благородну і героїчну службу.

Володимир Захожий та Катерина Шкльода нагородили переможців, призерів і учасників медалями та дипломами, а також вручили дітям й військовим подарунки від благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Щасливі очі дітей та військових - найбільша винагорода для організаторів.
Дякуємо Богу та ЗСУ!