Відбувся спортивно-патріотичний захід, приурочений пам`яті Героїв Небесної Сотні

Дата:

Сьогодні, 23 лютого 2019 року, в спортивному залі ЗЗСО № 17 (вул. Щусєва, 7) провідний професіонал комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Налія Зінь організувала і провела спортивно-патріотичний захід, приурочений пам`яті Героїв Небесної Сотні для мешканців мікрорайону Київський м-н - Балка.

Мета заходу: вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, виховувати любов до Батьківщини, патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

На спортивному святі були присутні гості: старший сержант - Світлана Булавчик, її чоловік - учасник бойових дій на Сході України - Сергій Булавчик та його побратим Сергій Зінь.

Захід розпочався хвилиною мовчання, вшануванням пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Спортивну частину програми заходу відкривала композицією з художньої гімнастики учениця 7-а класу ЗЗСО 17 Ольга Ковальчук.

Потому організатори запропонували всім охочим взяти участь у змаганнях, естафетах та конкурсах з таких видів:

- розбирання та збирання учбового автомата;

- комбінована естафета (ведення футбольного м'яча, флорбол, фітбол);

- стрибки на скакалці;

- конкурс «Жонглер»;

- конкурс «Влучний та спритний».

По закінченні заходу переможці та призери у кожному з видів змагань були нагородженні дипломами та подарунками від КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

 

 

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611