Відбувся окремий семінар в межах проєкту, який спрямований на сексуальну просвіту молоді

Дата:

Вчора, 03 березня 2024 року, відбувся окремий семінар в межах проєкту, який спрямований на сексуальну просвіту молоді "Обережно! Секс!".

Захід відбувся у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, яка є партнером проєкту. Дякуємо вам за гостинність за постійне партнерство!

Під час першої у 2024 році зустрічі юні учасники дізнались секрети успішної побудови гармонійних стосунків у парі від кандидатки психологічних наук, практичного психолога Волинського національного університету імені Лесі Українки - Тетяни Кулик. Щиро вдячні нашій чудовій лекторці за приділений час та надзвичайно цікаву бесіду!

Ми радіємо, оскільки на нашу першу зустріч в 2024 році прийшли аж 19 підлітків! Це означає, що ця тема є надзвичайно актуальною для сучасної молоді та ми рухаємось у правильному напрямку!

Протягом теплої бесіди учасники та учасниці разом із спікеркою спілкувалися про риси характеру та зовнішності, які подобаються хлопцям в дівчатах та навпаки, на практичних порадах розіграли сценки знайомства з протилежною статтю та обговорили секретні практики, які допоможуть сподобатись тій людині, яка викликає вашу симпатію. Після чого поговорили на тему сексуальних стосунків та розібрали міфи про статеве життя. По завершенню заходу, кожен з учасників мав змогу задати запитання нашій лекторці та отримав вичерпну відповідь.

Даний проєкт руйнує стереотипи та дає можливість отримати відповіді на запитання молодих людей щодо надзвичайно важливої теми. Важливо те, що відповіді вони отримують саме від фахових експертів. Великий запит серед молоді щодо питань статевого дозрівання, гігієни, своїх та чужих кордонів, правил поведінки, прав, обов'язків та відповідальності тому свідчення. Тож будемо продовжувати і далі. Наступний семінар буде знову ж таки стосуватися саме тих аспектів, які цікавлять молодь.

Зустрінемось знову зовсім скоро!

Якщо ваш підліток (14-18 років) хоче доєднатися до проєкту (і Ви його про це запитали ) - напишіть нам!

Проєкт відбувається за підтримки Волинська обласна бібліотека для юнацтва та Район.Життя.

Організатори: Центр розвитку соціального капіталу та департамент молоді та спорту.