Відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «TAFISA Всеукраїнський день ходьби”

Дата:

Сьогодні, 4 жовтня 2019 року в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «TAFISA Всеукраїнський день ходьби” з нагоди Всесвітнього дня ходьби», який організував та провів комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради» за підтримки департаменту сім`ї, молоді та спорту.

Ходьба – це вид фізичного навантаження, легкий спосіб підтримувати форму тіла і хороше самопочуття. Ходьба приносить користь для всього організму.

Крім цього, піші прогулянки є відмінним природним антидепресантом. Ходьба знімає стрес, піднімає настрій, заряджає енергією.

Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку – одне з улюблених місць для прогулянок серед містян. Доглянутий ряд алей, десятки атракціонів, альтанки і лави в тіні високих дерев, розважальні центри. Отож, ознайомившись з історією та реконструкцією парку, любителі спорту пройшлися алеєю парасольок до алеї ліхтарів, розмістившись на лавах, працівники Центру провели бесіду на тему “Чому модно бути здоровим”, а також розіграли лотереї між учасниками та отримали подарунки.

Спорт - це здоров'я, а здоров'я - життя!