Відбувся фінальний етап науково-пошукового конкурсу «Мій родовід».

Дата:

18 квітня 2024 року за підтримки департаменту молоді та спорту відбувся фінальний етап науково-пошукового конкурсу «Мій родовід».

Організатором заходу є Волинський національний університет імені Лесі Українки та Волинська обласна Мала академія наук.

Конкурс також пройшов за підтримки Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм" та Карітас-Спес Луцьк.

Цьогоріч конкурс юних дослідників відбувався вперше, але організатори сподіваються, що він стане традиційним. Бажання взяти участь у конкурсі та дослідити свій рід виявили понад 46 учнів із різних шкіл Волинської області.

Упродовж дня на початку та на завершення конкурсу учасників підтримували заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, ректор Анатолій Цьось, проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва, декан факультету історії, політології та національної безпеки Ярослав Ярош, начальниця Управління освіти і науки Волинської ОДА Наталія Матвіюк, директорка КУ «Волинська обласна Мала академія наук» Тетяна Михалюк.

Під час відкриття конкурсу з привітальним словом також виступив директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий.

Після напутніх слів організаторів та партнерів конкурсанти розділилися на окремі панелі та презентували свої проєкти для членів журі, до яких входили викладачі й студенти університету та запрошені гості.

За результатами конкурсу переможцями стали:

- Тетяна Гасумянц (гран-прі);

- Максим Челяда та Катерина Зажіцька (дипломи І ступеня).

Вітаємо переможців та ділимось із вами фото із заходу!