Відбувся фестиваль національних бойових мистецтв "ДУХ незламних".

Дата:

29-30 червня на території музею історії сільського господарства Волині-скансен відбувся масштабний захід - Фестиваль національних бойових мистецтв "ДУХ незламних".

Ідейним натхненником патріотичного фесту став Roman Hertz Kovalchuk. Луцька міська рада - один з партнерів заходу.

Яскраві емоції, неповторні світлини, схвальні відгуки відвідувачів свідчать про важливість подібних заходів для громади та й для країни вцілому. Адже така несамовита концентрація патріотичних, автентичних, спортивних, мистецьких локацій та окремих подій під час Фестивалю просто зашкалювала. Зображення видалено.

Ми ж сьогодні хочемо розповісти про одну з локацій Фесту - гутіркову зону, адже мали дотичність до її організації.

Чи завжди вдається гутірковій зоні на рівні конкурувати з іншими (більш видовищними та динамічними) локаціями? Звісно ні, тому завжди є сумніви та перестороги. А що необхідно зробити для підвищення конкурентоспроможності такої зони? Правильно, - запросити крутих спікерів та спікерок та поінформувати про це відвідувачів Фесту.

І це було насправді надзвичайно круто!Зображення видалено. Справжні непідробні емоції; сміх, сльози та суперечки; пошук відповідей на надзвичайно складні питання; важке повітря, в якому відчувається подих війни та щирі обійми, які лікують глибокі рани.

Питання від надскладних "Що нам робити, щоб перемогти?", "Як побудувати місток порозуміння між цивільними та військовими?", до жартівливих, щоб полегшити напружену атмосферу "А яка ваша улюблена пісня?", "А ви зараз у пошуку своєї пари"? На спікер-зоні було гаряче у прямому та переносному сенсах.Зображення видалено. Деякі модератори мають доказ цьому прямо на обличчі.Зображення видалено.

І якщо облишити гумор, ми в шаленому захваті від наших спікерів та спікерок. Ми у величезному боргу перед ними, адже вони - наші герої та героїні: військовослужбовці та волонтери, які часто поєднують у собі й інші іпостасі: науковці, психологи, митці, співаки, письменники. Та всіх їх об'єднує одне - шалена любов до України та її народу, патріотична позиція, великий внесок у боротьбу нашого народу з ворогом.Зображення видалено.

Ми дякуємо Вам: Наталка Грушка, Людмила Кравчук, Сергій Василюк, Олександр Притула, Наталія Райниш, Олег Кобилинський, Літковець Тарас.

Модераторами гутірок стали: начальниця відділу молодіжної політики департаменту Заріна Дацик та директор Луцький міський молодіжний центр Юрій Семчук.

Наші помічники-волонтери: Юля Тузова (ти все знаєшЗображення видалено.), «Луцький Центр Здоров‘я» (ви круті), Приступа Олена (ти наша двигунка).

Фотографи: Вадим Тєсунов (ці яскраві фото для посту саме його), Куцик Марко (фото - згодом).

Ми ще будемо писати про Фест. Але на гутірках лишили частинку своїх сердецьЗображення видалено.Зображення видалено.

Якщо були з нами і хочете поділися враженнями - не стримуйтесь!