Відбувся діалоговий захід задля налагодження ефективної комунікації між громадами та народними депутатами України

Дата:

27 червня у Луцьку відбувся діалоговий захід задля налагодження ефективної комунікації між громадами та народними депутатами України. Це черговий захід в рамках майданчика обговорення, який у 2024 році був доволі активним та об'єднав представників різних муніципалітетів Волині, громадських організацій, молодіжних рад, голів громад, помічників народних депутатів та, звісно, самих народних депутатів.

Організатори заходу - Волинське регіональне відділення Асоціації міст України (за підтримки Програма USAID РАДА: наступне покоління).

Залучення ОМС до законодавчого процесу через взаємодію представників громад області з народними депутатами України - основна тема заходу.

Трьома підтемами для обговорення стали:

Зображення видалено. актуальні законодавчі ініціативи у сфері регіонального розвитку, підтримка з боку народних депутатів інфраструктурних проєктів, що реалізовуються у громадах Волині, а також формування міжнародних міжмуніципальних партнерств;

Зображення видалено. напрацювання в регіоні засад для функціонування ветеранської політики та обмін досвідом кращими практиками в цій сфері;

Зображення видалено. ️відкрите врядування в Україні, участь у ньому молоді, обмін досвідом та кращими практиками формування та втілення молодіжної політики та молодіжної роботи, національно-патріотичного виховання молоді.

Вдячні організаторам заходу за запрошення у ролі спікерів третьої панелі начальниці відділу молодіжної політики департаменту Заріна Дацик та директора Луцький міський молодіжний центр Юрій Семчук. Участь у заході також взяла голова Молодіжна рада Луцька Khrystyna Slovik.

Радіємо, коли можемо ділитися своїм досвідом, надихати інших до активної роботи для молоді/ з молоддю та вчитися

у інших ставати ще більш ефективними.

Захід відбувається в рамках проєкту "Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії", який став переможцем грантового конкурсу «Громадяни і парламент: демократичне представництво та ефективна взаємодія в умовах воєнного часу», Програма «РАДА: наступне покоління».