Відбувався ІІ чемпіонат міста Луцька з баскетболу

Дата:

У місті Луцьку за підтримки Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради, ГО “Федерація баскетболу міста Луцька” відбувався ІІ чемпіонат міста Луцька з баскетболу серед юнаків 5-8 класів Шабля, який тривав з січня по квітень 2019 року. Змагання проводили з метою популяризації баскетболу в місті Луцьку, розширення глядацької аудиторії, подальшого підвищення майстерності баскетболістів, залучення юнаків до систематичних занять баскетболом.

Цього року у чемпіонаті брали участь 12 команд м. Луцька, які утворили 2 групи по 6 шкіл в кожній:

- ГРУПА А: ЗЗСО №№ 19, 1, 17, 12, 25, 9.

- ГРУПА Б: ЗЗСО №№ 4, 22, 24, 5, 23, 26.

✨В групах команди грали по коловій системі, кожна по 5 ігор. Дві найкращі школи з групи продовжили боротьбу за перемогу у фінальному етапі («Фінал чотирьох»).

Під час чемпіонату були проведенні конкурси майстерності та влучності для учасників змагань, а також захоплюючі майстер-класи за участі гравців команди БК Старий Луцьк - Університет

За результатами змагань:

?ЗЗСО №9

?ЗЗСО №22

?ЗЗСО №14

Кращим гравцем турніру визнано Гнатина Віталія (ЗЗСО №9)

???Також хочеться відзначити, що цього року не тільки переможці були нагороджені цінними призами, а кожна команда-учасник отримала брендову баскетбольну форму та баскетбольні м'ячі від організаторів турніру. 

По завершенню змагань відбулась товариська зустріч між командою БК Старий Луцьк - Університет та All Stars "Шабля".

✨Дякуємо усім учасника за гарно продемонстрований баскетбол.

✨Ми пишаємося тим, що у нашому місті на такому високому рівні відбувся ІІ чемпіонат міста Луцька з баскетболу серед юнаків Шабля.

?До нових зустрічей.