Відбулося нагородження переможців фото та відео конкурсу «Ми проти паління»

Дата:

Сьогодні, 4 грудня, у гостинній залі Палаці учнівської молоді міста Луцька відбулося нагородження переможців фото та відео конкурсу «Ми проти паління», який зовсім нещодавно було проведено у закладах загальної середньої освіти нашої громади. Ці роботи були надзвичайні. Креативні, вдумливі, гарні, серйозні, веселі та шокуючі та, основне, неймовірно важливі! До речі, всі роботи ще й досі можна переглянути за хештегом #Ми_проти_паління у мережі Фейсбук. Вони точно вартують вашого часу! 

На початку заходу з привітальним словом до учнів, батьків та педагогічних колективів закладів освіти звернулася заступниця міського голови Ірина Чебелюк. Ірина Іванівна відзначила як важливо дотримуватись здорового способу життя та популяризувати його. Вона подякувала дітям за їх надзвичайно креативні роботи, а також підкреслила важливу місію батьків та педагогів у вихованні дітей з акцентом на здоровий спосіб життя та протидію негативним проявам. Також Ірина Іванівна вручила переможцям у категорії "малюнок" пам'ятні подарунки. 

Подарунки отримали і переможці у номінації "відео". Вручила їх голова благодійного фонду "Робимо добро дітям" Тетяна Дончева, яка також відзначила, що здоров'я - одна з найголовніших цінностей, які важливо берегти з самого дитинства. Тетяна також вручила призи у номінації "особлива відзнака" від Фонду "Робимо добро дітям" для тих, кого було визначено окремо. 

У номінації "особлива відзнака" від Департамент освіти Луцької міської ради подяки та призи переможцям вручав директор департаменту Віталій Бондар, який відзначив особливу активність дитячих колективів у даному конкурсі та побажав, щоб орієнтованість на здоровий спосіб життя й надалі супроводжувала дітей на всьому їх життєвому шляху. Подяки у номінації "особлива відзнака" від департаменту молоді та спорту вручала начальниця відділу молодіжної роботи департаменту Зарина Дацик.

 Не менш важливими стали особливі номінації від громадської організації "Луцький центр здоров'я", представники якої були одними з найголовніших ідейних натхненників конкурсу. Голова громадської організації Роман Левкович подякував усім, хто взяв активну участь у конкурсі й відзначив, що пропаганда здорового способі життя, його популяризація є надзвичайно важливим елементом та меседжем для всіх. Роботи деяких переможців (малюнки) також були представлені на виставці, організованій на першому поверсі закладу, а відео роботи демонструвалися на екрані до початку заходу. 

Після нагородження усіх дітей запросили на невелику розважальну програму навколо святкової ялинки. Нагадуємо, що організаторами даного конкурсу виступили: Луцька міська рада «Луцький Центр Здоров‘я» Благодійний Фонд «Робимо добро дітям»