Відбулось урочисте нагородження переможців вже традиційного фотоконкурсу “Моє місце сили в улюбленому Луцьку”

Дата:

Друзі, раді повідомити що сьогодні в стінах Луцької міської ради відбулося урочисте нагородження переможців вже традиційного фотоконкурсу “Моє місце сили в улюбленому Луцьку”.

Організатором фотоконкурсу стали Луцька міська рада спільно з Edelvika.

Під час теплої зустрічі заступниця міського голови Ірина Чебелюк вручила пам'ятні призи переможцям та подякувала їм за ініціативність та активність у конкурсі. “Важливо показати суспільству, що вишиванка є нашим генетичним кодом та інструментом ідентифікації українців. Для кожного вона особлива, і ми одягаємо її не лише на свято, а й тоді, коли підказує серце”, - сказала вона.

Ольга Касьян - директорка з маркетингу Edelvika, вручила грошові сертифікати переможцям та відзначила надзвичайну приємну активність учасників фотоконкурсу, які поділились своєю любов'ю до рідної громади та вишиванки.

За результатами голосування у соціальній мережі Фейсбук переможцями стали:

1. місце – Терещенко Ульяна (загальна кількість голосів 467);

2. місце – Гарчук Тетяна (загальна кількість голосів 430);

3. місце – Маляздревич Єва (загальна кількість голосів 304).

Спеціальну відзнаку від Луцької міської ради отримали Шолом Вікторія та дітки молодшої групи КЗ «Луцький заклад дошкільної освіти /ясла-садок/ №31 Луцької міської ради» і Поліщук Микола.

Також, звичайно, ми щиро вдячні вам, нашій найтепліший аудиторії, за надзвичайну активність та увагу до нашого конкурсу, ми вражені!

До нових конкурсів!