Відбулось спортивно-патріотичне свято для мешканців 33-го кварталу міста

Дата:

          Сьогодні, 24 лютого 2019 року, в приміщенні «Олімпія» (пр-т Відродження, 39) комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», провідний професіонал Ніна Лисенко організувала і провела спортивно-патріотичне свято «Тарас Шевченко – великий син українського народу» для дітей та молоді 33-го кварталу міста.

         Захід проходив у два етапи. На першому етапі, після урочистого відкриття, учасники і гості були задіяні в тематичній бесіді-вікторині, де показали свої хороші знання з біографії і творчості великого українського мислителя, поета і художника. Окрім цього, юнаки та дівчата декламували вірші Великого Кобзаря.

На другому етапі спортивну частину заходу відкрив показовим виступом з брейк-дансу учень 1-В класу ЗЗСО № 22 Захар Бацков. Потому розпочались змагання з таких видів: армрестлінг; дартс; теніс настільний; шашки; стрибки на скакалці.

Загалом свято видалось веселим і цікавим. Всі присутні активно і спортивно провели дозвілля.

По закінченні заходу переможці та призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами та подарунками від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

         Запрошуємо всіх бажаючих: дітей, молодь та дорослих відвідувати осередки КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» в різних мікрорайонах міста, де можна поспілкуватись та активно провести дозвілля:

- приміщення «Біла тура» - вул. Будівельників, 11;

- приміщення «Стріла» - бульвар Дружби Народів, 13а;

- приміщення «Олімпія» - просп. Відродження, 39;

- приміщення «Білий м’яч» - вул. Конякіна, 35;

- приміщення «Одісей» - вул. Наливайка, 10;

- приміщення «Атлет» - вул. Степана Бандери, 13;

- приміщення «Лучеськ»  - вул. Рівненська, 5;

- приміщення «Юність» - просп. Грушевського, 12.

 

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611