Відбулось спортивне свято для мешканців 40-Б кварталу міста, приурочене Масляній

Дата:

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», проводить низку заходів з приводу традиційних святкувань українського народу та визначних памятних дат.

Сьогодні, 02 березня 2019 року, в приміщенні «Білий м’яч» (вул. Конякіна, 35) комунального закладу «Спорт для всіх», провідний професіонал Юрій Остромецький організував і провів спортивне свято для мешканців 40-Б кварталу міста, приурочене Масляній.

Масляна з давніх часів вважалася найвеселішим народним святом. Це свято, що символізує проводи зими та зустріч весни (хоч свято й немає усталеної дати, однак завжди припадає на межу зими та весни: лютий–березень).  Масові народні гуляння та пісні - головна ознака свята.

В осередку «Білий мяч» захід проходив у два етапи. На першому етапі, після урочистого відкриття, учасники і гості були задіяні в тематичній бесіді, під час якої Юрій Остромецький ознайомив з історію виникнення, народними традиціями та звичаями святкування Масляної.

По закінченні урочистої частини розпочалась спортивна частина програми заходу. Усі охочі мали змогу взяти участь змаганнях з тенісу настільного, настільного футболу та спортивних естафетах.

В естафетах («Ведення футбольного мяча», «Флорбол», «Біг крабів», «Кращий голкіпер», «Влучно в ціль») змагались три команди юнаків та одна команда дівчат.

Загалом у змаганнях взяли участь 36 учасників. Свято пройшло цікаво і емоційно. Гарний настрій та купу позитивних емоцій отримали всі присутні на цьому спортивному заході.

         Переможці та призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами та подарунками від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

            Запрошуємо усіх бажаючих долучитись ще до двох заходів, які організовує міський Центр «Спорт для всіх»:

- 03 березня 2019 року о 12.00 год. в приміщенні «Одісей» (вул. Наливайка, 10) — спортивне свято для мешканців 40-А кварталу міста, приурочене Масляній;

- 03 березня 2019 року о 15.00 год. в приміщенні «Стріла» (б-р Дружби Народів, 13а) — спортивно-патріотичне свято для мешканців мікрорайону ЛПЗ, присвячене 205-й річниці від дня народження Т.Г. Шевченка.

 

 

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611