Відбулось перше засідання новообраної Молодіжної ради при Луцькій міській раді

Дата:

20 травня 2021 року, у приміщенні сесійної зали Луцької міської ради відбулось перше засідання новообраної Молодіжної ради при Луцькій міській раді.

До складу молодіжної ради обрано 30 молодих людей, які представляють заклади вищої освіти, загальної та середньої освіти та громадський сектор. У такому складі рада діятиме два роки.

З привітальним словом до новообраного складу ради звернулася заступник міського голови Ірина Чебелюк, яка наголосила на важливості співпраці та обов’язковому врахуванні думки молоді при розробці та реалізації молодіжної політики.

Саме на першому засіданні було обрано голову, заступника та секретаря ради. Отже, головою став Данилюк Андрій Сергійович, студент Волинського національного університету імені Лесі Українки; заступником – Войчук Максим Володимирович, заступник голови правління громадської організації «Інститут транскордонних ініціатив»; а секретарем – Лугвіщик Олександра Володимирівна, представниця Волинського осередку ВМГО «Федерація дебатів України».

Щиро вітаємо президію та бажаємо їм та усім членам новообраної ради успіху, втілення ідей, конструктиву та натхнення! 

На першому засіданні також обговорили напрямки навколо яких будуть створені майбутні комісії: здоров’я, спорт, культура, безпека, підприємницькі ініціативи, неформальна освіта та інші.

Засідання ради проходитимуть не рідше одного разу на два місяця (чергові), позачергові засідання скликаються за потребою. 

Нагадаємо, що Молодіжна рада є консультативно-дорадчим, представницьким органом з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді Луцької міської територіальної громади, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, організації та проведенням молодіжних заходів та інформаційно-навчальної роботи серед молоді.