Відбулася презентація проєкту "Все вирішує твоє рішення".

Дата:

Відбулася презентація проєкту "Все вирішує твоє рішення".

Проєкт "народжувався" не за один день. Як це і буває найчастіше: зустрілися друзі, потім друзі друзів, говорили про наболіле, вирішили, що не можемо з цим миритися і робити вигляд, що все ок. Вирішили зробити те, що можемо, до чого маємо хист, в чому можемо бути корисні.

Проєкт спрямований на боротьбу із залежністю (наркотичною, алкогольною) серед молоді, але не тільки. У нашому проєкті ми не тільки і не стільки будемо робити акцент на "боротьбі" з явищем, скільки на профілактиці і, головне, демонструватимемо альтернативу.

Альтернативу пізнавати себе і світ по іншому, альтернативу здобувати незалежність та самостійність, самостверджуватись по іншому. Приймати відповідальні рішення, міркувати критично.

. Якщо Вам теж "болить" ситуація, якщо Ви маєте свої напрацювання та досвід у сфері, або ж просто величезне бажання приєднатися і бути корисними у цій важкій боротьбі... Пишіть, дзвоніть. Чим більше тих, хто з нами, тим більше у нас шансів протистояти проблемі та показати молоді, що ВСЕ ВИРІШУЄ ЇХ РІШЕННЯ.