Відбулась виїзна акція з нагоди Міжнародного дня захисту дитинства «Твори та витворяй!»

Дата:

А ми продовжуємо дарувати дітям радісні емоції!

Наші діти рано подорослішали. Війна для них, на жаль, стала реальністю, а не історичним явищем. Тому створювати для них такі незабутні миттєвості спокою та справжніх щирих емоцій радості є надзвичайно важливо.

Саме тому, сьогодні 02 червня 2023 року в с. Озерце Луцької міської територіальної громади для дітей та молоді відбулась виїзна акція «Твори та витворяй!».

Під час заходу учасники мали змогу відвідати низку різноманітних майстер-класів із розпису глиняних виборів та модної техніки малюнків на воді – ебру та фейс-арту, спробували себе в управлінні справжнім лего-роботом, тренувались в спробах відповісти на вічні філосовські питання, відвідали міні майстер-клас із презентації проєкту "Військові вишколи для молоді" та відточили свої навички військової справи (розбирання і складання автомату). Представники патрульної поліції традиційно надали дітлахам можливість приміряти та скористатися елементами їх професійного захисту, посидіти у поліцейській машині.

Організатори та партнери акції: департамент молоді та спорту Луцької міської ради, Клуб с. Озерце, Патрульна поліція Волинської області, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Громадська організація "Зірка Надії", Луцький міський молодіжний центр, Творчий калейдоскоп, Волинська обласна Мала академія наук.

Радіємо можливості подарувати низку позитивних емоцій нашим маленьким партіотам!