Відбулась творча акція для дітей та молоді "Твориі витворяй"

Дата:

02 липня 2023 року, в рамках проєкту для дітей та молоді "Твори та витворяй" ми відвідали два мальовничих волинських села - Милуші та Сирники!

Розлогий пост, як і більше атмосферних фото, згодом, бо зараз ми ще під впливом емоцій та приємної втоми.

Діти, їх усмішки, щасливі очі - це завжди незабутньо. Подарувати дітям та молоді трішки яскравих емоцій, розваг та спортивних активностей у цей важкий для всіх нас час - це наша мета.

У нашій подорожі було місце і для науки, і для творчості, і для спорту. Учасники змагалися у "Веселих стартах", спортивних конкурсах, вправлятися у грі в шашки, пробували покерувати лего роботом, дізнатися більше про зброю та що таке "кікімора", приміряти поліцейські "обладунки", розписати гіпсові фігурки, отримати малюнок на обличчі чи руці на згадку, самому лишити відбиток долоньки на патріотичному банері, зробити фото із яскравою пандою - це все було і трішки більше.

А ще, діти мали можливість отримати подарунки на згадку від наших партнерів: благодійного фонду "Робимо добро дітям" та благодійного фонду "Карітас Волинь".

Дякуємо нашим партнерам, без яких не було би дитячого захвату: Патрульна поліція Волинської області, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Луцький міський молодіжний центр, Творчий калейдоскоп, Волинська обласна Мала академія наук, Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», ЛУЦЬК СПОРТ ДЛЯ ВСІХ, Карітас Волинь, Ігор Дзюбак, ГО "Луцька міська фахово-шашкова федерація".

Дякуємо Клуб с.Сирники та Клуб с.Милуші за теплий прийом.