Відбулась інформаційно-просвітницька кампаніч про правила поведінки на воді

Дата:

20 липня, за ініціативи Головне управління ДСНС України у Волинській області відпочивальникам на центральному пляжі Луцька нагадали про безпеку.

Літо - саме та пора, коли діти, підлітки, молодь та люди старшого віку шукають порятунку від спеки і, природньо, йдуть до водойм.

Але не зайвим буде нагадати, що вода може бути не тільки джерелом радісних емоцій.

Тож, профілактичні інструктажі відбулися сьогодні на центральному пляжі на річці Стир у Луцьку.

З відпочивальниками працювали рятувальники, працівники районного відділу поліції, а також представники виконавчих органів Луцької міської ради.

Людей закликали дотримуватися правил безпеки, пильнувати за дітьми, не запливати за межі акваторії, позначеної для купання, а також поширили листівки з детальними інструкціями задля безпечного відпочинку на воді.

Крім того, робоча група перевірила роботу рятувального поста, що діє на центральному пляжі, та оглянула прибережну зону.

До роботи головного управління ДСНС у Волинської області долучилися: Луцьке районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області, Поліція Волинської області, Луцька міська рада, Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Луцької міської ради та Департамент молоді та спорту Луцької міської ради