Відбулась гра для студентів «Mind Game».

Дата:

Бути розумним модно!

З нагоди відзначення міжнародного дня студента в Луцький національний технічний університет відбулась інтелектуально-розважальна гра для студентів «Mind Game».

Захід пройшов за організації та підтримки департаменту молоді та спорту, Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм" та Офіс Центр Луцьк.

Гра об’єднала студентську молодь із різних закладів освіти Волині та надихнула учасників та учасниць на захоплюючу битву інтелекту та креативності за звання кращої студентської команди міста і області.

Учасниками гри стали 15 команд із різних закладів освіти, а саме: Луцького національного технічного університету, Ковельського промислово-економічного коледжу ЛНТУ, Технічного фахового коледжу ЛНТУ, Волинського національного університету ім. Лесі Українки, Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки, Волинського медичного інституту, Луцького кооперативного фахового коледжу Львівського торговельно-економічного університету, Луцького педагогічного коледжу, Волинського коледжу культури і мистецтв та Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій.

Впродовж дев’яти раундів команди конкурували в ерудиції, історії, математиці, географії та патріотичних знаннях. Командам потрібно було обрати правильний варіант відповіді, вгадувати терміни, події, явища, а також відповідати на музичні та відео запитання.