Відбулась чергова зустріч в рамках проєкту "Волонтери: відомі та невідомі історії"

Дата:

19 квітня, у гостинній Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся другий у 2024 році захід в межах програми "Волонтери: відомі та невідомі історії". 

Щоразу ми запрошуємо відомих волонтерок та волонтерів, щоб поспілкуватися з ними на різні теми та дати можливість людям пізнати їх ближче й задати запитання, які цікавлять наших громадян.

Організатори проєкту: департамент молоді та спорту та Волинська обласна бібліотека для юнацтва. Проєкт розпочався у 2023 році.

Тож, вчора у невимушеній атмосфері ми спілкувались із Сергієм Абрамчуком (Сергій Абрамчук) - івент-менеджером та івент-коучем, директором івент-платформи «Abramchuk Event Studio», волонтерської коуч-платформи «Амбасада волонтерства з Сергієм Абрамчуком», ведучим та організатором благодійних заходів, волонтером.

Подякував за багаторічне спільне партнерство Сергію також директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий, який звернувся й до молоді з мотивуючим спітчем.

Час пролетів непомітно, бо коли основною дійовою особою є настільки харизматична особистість як Сергій - завжди так і відбувається.

 

Було все: і гумор, і цікаві історії з життя, і цінні поради, і безмежна любов до України та волонтерів...

У залі було дуже багато молоді, зокрема учні Луцький ліцей # 4 імені Модеста Левицького, студенти Заклад вищої освіти "Луцький педагогічний коледж" Волинської обласної ради, представники інших навчальних закладів та інші охочі, що мали можливість приєднатися до заходу через відкриту реєстрацію. Приємно, коли молодь має можливість чути про волонтерів та волонтерство з "перших вуст".