Відбулась чергова зустріч рамках проєкту «Волонтери. Відомі та невідомі історії»

Дата:

 28 травня, відбулась дуже особлива та душевна зустріч у рамках проєкту «Волонтери. Відомі та невідомі історії». Героїнею заходу стала дуже яскрава та непересічна особистість - Наталка Грушка (Наталка Грушка).

Пані Наталія являється головою Правління ГО "Розвиток мікрорайонів міста" та активною волонтеркою, яку знають фактично всіх жителі нашої громади, особливо мешканці та мешканки мікрорайону Вишків.

Захід традиційно відбувся у гостинній залі Волинська обласна бібліотека для юнацтва.

У процесі теплої розмови спікерка поділилась з аудиторією своїми унікальними історіями шляху до волонтерства, розповіддю про створення громадської організації "Розвиток мікрорайонів міста", згадками про найбільші збори для підрозділів ЗСУ, досвідом проведення масштабних благодійних заходів та залучення молоді до волонтерства. Також Наталка поділилась історією свого життєвого шляху та мотиваційними промовами, що надихають її працювати в напрямку волонтерства особисто та, безсумнівно, сприяють формуванню прагнення волонтерити й серед інших людей.

Було багато сліз, адже деякі особисті історії та історії наших військових не можуть лишити байдужими нікого. Але було місце і для посмішок та щирого переконання у Перемозі, адже досвід величезної небайдужої команди цьому лише підтвердження.

Радіємо можливості поділитись історіями людей, що наближають нашу перемогу. Усе буде Україна! 

Нагадуємо, що ініціатори проєкту департамент молоді та спорту та Волинська обласна бібліотека для юнацтва.