VІ обласний фестиваль «Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя»

Дата:

В місті Луцьку на базі ДЮСШ «Динамо-Прайд» відбувся VІ обласний фестиваль «Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя» серед працівників місцевих центрів фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх» Волині.

В програмі традиційного щорічного спортивного заходу було передбачено 4 спортивні локації:

- корн-хол;

- дартс;

- шахи;

- попадання в баскетбольне кільце.

Працівники Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» показали хороші результати з видів програми.

Також провідні професіонали Луцького МЦФЗН "Спорт для всіх": Ілля Пустовіт, Святослав Гадзінський, Мисаїл Серьогін, отримали грамоти від т.в.о. директора Волинського обласного ЦФЗН "Спорт для всіх" Альони Ковальчук за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту на Волині.

Колектив Луцького МЦФЗН "Спорт для всіх" отримав подяку від т.в.о. директора Волинського обласного ЦФЗН "Спорт для всіх" Альони Ковальчук за підтримку та допомогу в проведенні фізкультуро-оздоровчих заходів.

Учасники змагань продемонстрували свою майстерність, вміння та навички. Всі працівники центрів в теплій, дружній атмосфері провели час.

Переможці та призери в індивідуальних видах програми отримали від Спорт для всіх -Волинь - грамоти, медалі та подарунки.