«Веселі старти» в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку»

Дата:

30 серпня 2023 року в ДНЗ №5 (вул. Драгомижського, 5) відбувся спортивно-оздоровчий захід «Веселі старти» в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку».

Організатори: комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» спільно з дошкільним навчальним закладом №5 за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради.

Мета:

- пропаганда олімпійського руху;

- змістовне дозвілля дітей;

- розвиток фізичної культури та спорту.

Привітати учасників заходу прийшла луцька легкоатлетка, майстер спорту міжнародного класу, триразова учасниця Олімпійських ігор, багаторазова переможниця Чемпіонатів України, учасниця та призерка міжнародних змагань, тренер з легкої атлетики в КЗ ДЮСШ № 4 Луцької міської ради – Надія Боровська.

Надія Іванівна проінформувала дітей про олімпійський рух, свої спортивні досягнення, а також продемонструвала свої найвагоміші відзнаки (медалі) та розповіла про користь занять спортом і фізичною культурою. Вона побажала всім миру, міцного здоров’я, бути активними, спортивними, наполегливими та вірити в свої сили.

Розпочали спортивні розваги з розминки, яку провела провідний професіонал КЗ ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Тамара Жулавська. Потому поділили дітей на три команди та запропонували цікаві спортивні естафети.

В перерві між «Веселими стартами» із спортивно-хореографічною композицією виступили вихованки КЗ ДЮСШ №3 ЛМР, секції художньої гімнастики, які є переможцями Всеукраїнських та Міжнародних турнірів, кандидати в майстри спорту, які займаються в тренера-викладача Наталії Данелюк.

Після спортивних естафет всі учасники виконали веселу руханку.

За результатами змагань місця розподілилися так:

І місце – команда «Колобок»;

ІІ місце – команда «Барвінок»;

ІІІ місце – команда «Ромашки».

Переможці та призери отримали дипломи, а всі учасники солодкі призи від організаторів заходу.

Діти – наше майбутнє! 

Будьте активними та спортивними!