"Веселі старти" до Міжнародного дня захисту дітей

Дата:

1 червня в усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей.

На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Діти — це найдорожче диво, яке наповнює життя дорослих радістю й теплом. Природно, коли дитину оточують любов’ю, увагою й піклуванням, і якщо в дорослому житті ми інколи мріємо повернутися у своє дитинство — значить, воно було щасливим і безтурботним, яким і має бути для кожної дитини на планеті.

Ця важлива подія закликає всіх дорослих до зусиль по забезпеченню дітям гідних умов життя, освіти й відпочинку, а також надійного захисту від насилля та експлуатації.

З нагоди цього свята працівники комунального закладу "Луцький міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Луцької міської ради" спільно з департаментом молоді та спорту Луцької міської ради за підтримки Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм" організували "Веселі старти" для вихованців ГО "Янголята".

Мета:

- спортивне дозвілля для дітей;

- психологічне розвантаження учасників;

- розвиток рухової активності дітей;

- популяризація здорового способу життя.

Захід розпочався з веселої руханки, а потому діти, взяли участь у спортивних естафетах "Веселих стартах".

Після рухових активностей до учасників заходу завітала представник благодійного фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Світлана Мілінчук, яка привітала дітей зі святом та вручила всім подарунки.

Також учасники мали можливість освіжитися корисною лужною водою від наших постійних партнерів Kangen water Луцьк .

Бажаємо всім міцного здоров'я, любові, радості, мирного неба над головою та ПЕРЕМОГИ нашій незламній Україні.

Ми тішимося щасливими усмішками задоволений діток!