Велопробіг до Дня Незалежності

Дата:

День Незалежності у Луцьку був насичений яскравими подіями!

Серед них – Велопробіг до Дня Незалежності, у якому взяли участь понад 120 лучан. Цікаво, що до велопробігу також долучилися і маленькі велосипедисти, які впевнено проїхали весь маршртут.

Стартував велопробіг з нагоди Дня Незалежності та Дня Державного прапора від Театрального майдану. На початку заходу в.о. директора "Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк" Максим Каширець привітав усіх зі святом та зазначив: "Бажаю, аби усі присутні тут ніколи не були байдужими та долучались до того, аби Україна процвітала".

Далі, у супроводі Патрульна поліція Волинської області, учасники заходу рушили вулицями міста. Святковості велопробігу надавала державна символіка, яку учасники отримали перед заходом та вишиванки, які одягли велосипедисти.

Після завершення велопробігу усі знову зібрались на Театральному майдані, аби розгорнути синьо-жовтий стяг та виконати гімн України.

Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцькусім учасникам велопробігу за активність та запрошує на наступні заходи!

Більше фото з велопробігу можна переглянути за посиланням: https://drive.google.com/open…