V-тий обласний Фестиваль «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Дата:

17 грудня 2021 року в спорткомплексі «Динамо» (вул. Данила Галицького, 33) відбувся V-тий обласний Фестиваль «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (Луцької, Володимир-Волинської, Нововолинської, Шацької, Рівненської, Камінь-Каширської, Оваднівської, Зимнівської територіальних громад), який організовував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання проводилися з таких видів: кидки баскетбольного м’яча в кільце; корнхол; шахи; дартс.

Головною метою Фестивалю є формування умов до оздоровчої рухової активності та здорового способу життя, покращення здоров’я працівників місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Основними завданнями:

- удосконалення форм залучення різних груп населення до регулярних та повноцінних занять фізичною культурою та спортом;

- зміцнення дружніх відносин між працівниками місцевих центрів, сприяння їх розвитку;

- визначення кращих у змаганнях з видів спорту.

Працівники комунального закладу "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради" показали хорошу фізичну підготовку та здобули призові місця в таких видах:

кидки баскетбольного м’яча в кільце.

1 місце – Мисаїл Серьогін

змагання з шахів

2 місце – Сергій Григорович

змагання з дартсу

3-місце – Сергій Григорович.

Далі відбулася нарада на якій були підведені підсумки проведеної роботи в 2021 році, обговорені плани та заходи, що заплановані на 2022 рік.

За результатами роботи в 2021 році були відзначені номінанти та вручені нагороди від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Луцький міський центр отримав кубок "За вагомий внесок у розвиток масового спорту" та подяку "За допомогу в організації та проведенні на високому рівні фестивалів спорту обласного значення, якісну підготовку учасників Всеукраїнських етапів змагань Центру, активну громадянську позицію та вагомий внесок у розвиток масового спорту на Волині".

Також відзначили грамотами провідних професіоналів Луцького центру "Спорт для всіх", а саме:

Тамару Жулавську, Ігоря Дзюбака, Давида Ковальова за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту у Волинській області, високу майстерність, плідну професійну діяльність.

Дякуємо директору Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександру Кулакову за підтримку, допомогу, плідну співпрацю та достойну оцінку роботи міських центрів "Спорт для всіх" у Волинській області