В Луцьку відзначили Міжнародний день молоді

Дата:

12 серпня у Луцьку відзначили Міжнародний день молоді. Незвичний для нас, «негучний», але такий важливий в сьогоденних реаліях!

Так, у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки було організовано різноманітні заходи з цієї нагоди. Програма заходу була надзвичайно насичена та різнобічна: від серйозних розмов про молодіжну політику до краплі позитиву для дітей - «обкидання» кoльoрoвою фарбою Холі.

А між тим всі бажаючі мали можливість зануритись у світ молодіжної вуличної культури та спорту, отримати позитивні емоції, а також здійснити донат на підтримку Збройних сил України.

Протягом понад 4 годин на алеях парку діяло безліч цікавих та крутих локацій наших надзвичайних партнерів: лазертаг і паркур, велосипеди BXM і дартс, квести, творчі майстерки для дітей та фейс-арт, лицарські бої та стрільба з лука, диск-гольф, шахи і шашки, спортивний туризм (мотузки через канаву, смуга перешкод), велотуризм (дистанція з фігурного водіння ), спортивне орієнтування (лабіринт), краєзнавчий квест (виконання завдань по території парку), квест з проходження правил ПДР для дітей та інші.

Цього дня для мешканців та гостей міста виступали непересічні особистості та яскраві таланти - дитячі та молодіжні колективи та виконавці. Під час творчих виступів ми всі разом побачили, що у нас є ким пишатися!

Під кінець цього активного дня в Луцькому молодіжному центрі за участі заступника міського голови Ірина Чебелюк відбулось нагородження представників громадських організацій, волонтерів та активістів.

«Вітаємо вас, наша молодь, – найпрогресивніша та найактивніша молодь нашої громади. Молодість – це стан душі. Коли ви відчуваєте, що є маса енергії, наснага творити та жити, – доти ви молоді. Дякуємо за вашу щоденну працю на благо України та в ім’я її захисту. Луцька міська рада намагається максимально підтримати розвиток молодіжного середовища, особлива увага – національно-патріотичному вихованню. Разом ми формуємо нове покоління молоді. Дякую усім вам, дякую Збройним силам, що маємо можливість сьогодні тут зустрітися», - зазначила під час виступу Ірина Чебелюк.

Вітали присутніх також директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий, начальниця відділу молодіжної політики Заріна Дацик та керівник Луцького молодіжного центру Юрій Семчук.

Опісля тривав творчий акустичний вечір «Просто посиденьки», де усі присутні мали можливість у теплій та дружній атмосфері поспілкуватися та відпочити.

І останнє… Ми би ніколи не зробили цей день таким насиченим і цікавим без наших партнерів: Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства, Патрульна поліція Волинської області, Клуб активного відпочинку Extreme PRO, ЛУЦЬК СПОРТ ДЛЯ ВСІХ, ГО «ЛУЦЬКА МІСЬКА ШАХОВО-ШАШКОВА ФЕДЕРАЦІЯ», ГерцЬ спортивний клуб козацьких бойових мистецтв, Баланс школа танцю, Айна Бера Луцьк, Школа акробатики та паркуру, Lutsk Disc Golf Park, Комунальний заклад ДЮСШ 4 Луцької міської ради, Луцький міський молодіжний центр, Grace Model House, «Луцький Центр Здоров‘я», Творчий калейдоскоп, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», Федерація волейболу міста Луцька, Балетна студія "Жизель" м. Луцьк, Комунальний заклад Дитячо-юнацька спортивна школа 3 Луцької міської ради, Black Fox Cheerleaders, Творча Studio Natali Zhuravlova, Жива Лялька, Волинський національний університет імені Лесі Українки, Уляна Степаненко, Христина Савчук, Міша Кайлен...

Ведуча - неперевершена Юля Тузова.

Дякуємо нашим волонтерам та волонтеркам за допомогу.

Дякуємо за атмосферні фото: Mark Volkoff, Паша Данилюк, Куцик Марко, Назарук Наталія

Вдячні нашій молоді за щоденний захист та її колосальну роботу на благо країни та громади! А всім нашим глядачам та учасникам щиро вдячні за те, що провели цей день разом з нами!