В Луцьку відбувся пізнавальний захід для дітей та молоді «Rescuers_4 CHILDREN»

Дата:

10 вересня 2023 року в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки з нагоди Дня міста та Дня рятувальника за підтримки департаменту молоді та спорту відбувся пізнавальний захід для дітей та молоді «Rescuers_4 CHILDREN».

Організатором заходу є Головне управління ДСНС України у Волинській області.

На відкритті заходу була присутня заступниця міського голови Ірина Чебелюк, яка привітала лучан та гостей громади з Днем міста та, звертаючись до співробітників ДСНС відзначила, що на сьогодні рятувальник – це одна із найблагородніших професій, яка об’єднує відважних і самовідданих людей. Ірина Іванівна також зазначила, що знання, які передають дітям та молоді представники ДСНС є надзвичайно важливими у сучасних умовах.

Протягом дня на облаштованих алеях парку юних гостей зустрічали професійні вогнеборці, піротехніки, медики, психологи, кінологи, представники аварійно-рятувальних робіт, майданчиків водної безпеки, співробітники Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства, ГО "Школа безпеки та виживання дітей "ТИВЕР", Патрульна поліція Волинської області, ЛУЦЬК СПОРТ ДЛЯ ВСІХ, Луцький міський молодіжний центр, Творчий калейдоскоп Волинська обласна бібліотека для юнацтва та інші.

Дякуємо також Благодійний Фонд «Робимо добро дітям» за сприяння у проведенні заходу та нашій креативні ведучій Наталія Назарук.

Під час заходу всі учасники з радістю ділились з відвідувачами власними знаннями у сфері пожежної та техногенної безпеки, навчали правилам поведінки у разі пожежі, основам поводження зі зброєю, спілкуванню засобами радіозв'язку та правилам надання домедичної та медичної допомоги.

Для найменших відвідувачі діяли локації з фейс-арту, малювання та мольбертах, настільних ігор, мильних бульбашок тощо.

Попри складний час, дотримуючись правил безпеки, всі організатори заходу влаштували справжнє пізнавальне свято для дітей, поділившись знаннями та приємними емоціями з лучанами та гостями громади!