Урочисте відкриття новозбудованого майданчика по вулиці Софії Ковалевської, 23-25

Дата:

10 листопада 2018 року, відбувся Фестиваль спорту, з нагоди урочистого відкриття спортивного майданчика (вул. Софії Ковалевської, 23а, 23, 25).

Діти – це наш найцінніший скарб, адже за ними світле майбутнє нашої держави. Саме тому, Луцька міська рада створює усі умови для їх гармонійного розвитку. І не зважаючи на скрутний для держави час, у нашому місті влада знаходить можливість, щоб подарувати дітям спортивне свято.

Це вже 4 спортивний майданчик із штучним покриттям, збудований в місті Луцьку. Відтепер мешканці ще одного мікрорайону будуть мати можливість займатися руховою активністю, видами спорту та змагатися у різних естафетах, щоб завжди бути в хорошій фізичній формі.

До співфінансування цього спортивного об’єкта долучилася депутат Луцької міської ради Тетяна Янчук, яка виділила 50 000 грн. зі свого депутатського фонду, а також мешканці будинків 23а, 23 та 25.

Отже тепер, у вищезгаданому мікрорайоні діти, молодь та дорослі маючи таку спортивну базу, повинні бути спортивними і активними та особистим прикладом доводити, що спорт – це здоров’я, а здоров’я – це життя!

На Фестиваль спорту завітали:

- директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради - Олексій Веремійчик;

- депутат міської ради - Тетяна Янчук;

- директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук.

Почесні гості привітали мешканців із спортивним святом та побажали всім присутнім бути активними, спортивними, та покращувати своє фізичне здоров’я на спортивних об’єктах в їхньому мікрорайоні.

Окрім цього, Олексій Веремійчик наголосив, що кожної суботи о 10.00 год. на новозбудованому майданчику буде проходити загальноміська акція “Ранкова гімнастика для всіх”, яку буде проводити провідний професіонал Центру «Спорт для всіх» Наталія Зінь.

Продовженням святкового заходу були спортивні естафети та міні — футбольний турнір серед дорослих та дітей.

 

Переможці, призери та решта учасників Фестивалю отримали спортивні подарунки та солодкі призи від Луцької міської ради.

В заході взяло участь більше сімдесят учасників.

Щасливі дітлахи та задоволені дорослі з радістю дякували організаторам заходу за змістовний та веселий відпочинок.

 

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611