Учасників проекту Зимова школа бізнесу Луцького НТУ урочисто відзначили сертифікатами та грамотами

Дата:

Сьогодні, 26 лютого за підтримки Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради учасників проекту Зимова школа бізнесу Луцького НТУ урочисто відзначили сертифікатами та грамотами.



Захід відбувся у стінах Луцький національний технічний університет.

Нагадаємо, що з 23 по 26 лютого 2019 року факультет бізнесу Луцького національно технічного університету спільно з Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради запустили спільний IV 

Зимова школа бізнесу Луцького НТУ .

Проект тривав протягом чотирьох днів. До участі в проекті долучилось 136 старшокласників із 56 навчальних закладів Волині та Рівненщини. 

Протягом заходу на учасників чекали чотири дні «повного занурення» в тему тренінгів з особистого розвитку, розвитку підприємницьких здібностей, цікавих тематичних вечірок. Усі вони мали нагоду відчути себе студентами, проживаючи у гуртожитку ВИШу, відвідуючи тренінги із маркетингу, менеджменту, лідерства, міжнародної безпеки тощо, знайомлячись із викладачами університету.

Приємним сюрпризом для учнів стали відвідини одних із найкращих підприємств Волині, зокрема ТЕРЕМНО ХЛІБПриватБанкОщадбанк, «Татрафан», Компанія Тигрес та Едельвіка «.

P.S. Дуже приємно бути партнером такого якісного молодіжного проекту.