У Луцьку відбулось відкриття другого міського городу "Молодіжні. Сади зростання"!

Дата:

Отож, ми це зробили!

І навіть примхи непередбачуваної погоди не завадили у наших прагненнях!

А прагнення були цілком реальні - відкриття другого міського городу в Луцьку "Молодіжні. Сади зростання"! 

Тепер тут на Вас чекають: календула, чорнобривці, полин кока-кола, м'ята, базилік, томати чері, сунички та багато інших рослин. Дякуємо Катерині Демидюк, Оксані Кобі та всім іншим, хто поділився з нами своїми рослинками.

Трави, які будуть вирощуватися на нашому городі, стануть основою для корисних напоїв, салатів і не тільки для тих дітей та молоді, які відвідують Молодіжний центр. Але рослинки чекатимуть не тільки, щоб Ви ними милувалися, а й щоб Ви за ними доглядали. Є таке бажання - звертайтесь до координатора городу, волонтера Романа Мамосюка.

До речі, ми встигли не тільки все висадити, а й зібрати компостер, подарований нам відділом екології Луцької міської ради та Оксаною Лисак. Щиро дякуємо! Це доволі символічно, коли в одному місці і дбайливі грядочки і компостер. Екологічна освіта, сортування, правильне поводження з відходами, принципи zero waste для підростаючого покоління - на часі завжди.

 

Проєкт "Сади Перемоги" у Луцькому міському молодіжному центрі реалізується завдяки локальним партнерам Громадська Організація "Інститут транскордонних ініціатив", Zero waste Lutsk, Луцький міський молодіжний центр, Просто Молодь та департамент молоді та спорту.

Заходи втілені за підтримки ініціативи «Сади Перемоги» (Сади Перемоги) проєкту SURGe, що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International

#садиперемоги #СадиДляПеремоги2023 #SURGeSupport #сади_зростання