У Луцьку запрацювала Молодіжна рада

Дата:

03 жовтня у залі засідань міської ради відбулось перше засідання Молодіжної ради при Луцькій міській раді. Головними питаннями порядку денного були обрання голови, заступника та секретаря дорадчого органу.

На засідання з вітальними словами завітало керівництво міста – секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та заступник міського голови Костянтин Петрочук. Вони побажали молодим людям запалу в роботі та висловили своє бажання допомагати та сприяти діяльності Молодіжної ради.

Загалом, до складу ради увійшло 25 осіб, із них 24 були присутні на першому засіданні. Неочікувано багато було і кандидатів на посаду голови ради. П'ятеро осіб виявило бажання очолити Молодіжну раду та розповіли свої стратегічні бачення її розвитку та роботи.

Загалом, вибори голови відбувалися аж у чотири етапи. За результатами першого туру голосування Дем'ян Петрик та Юрій Семчук вирвались у лідери. Після кількох виступів, дебатів та бліц-питань, уже на третьому етапі голосування перемогу на виборах здобув Дем'ян Петрик, отримавши більшість голосів членів Молодіжної ради. Заступником було обрано Юрія Семчука, а секретарем ради – Юлію Приступу. Перше засідання протривало три години та було вирішено продовжити роботи над комітетами та планами роботи Молодіжної ради у найближчому часі.

 

 

Довідка:

Молодіжна рада при Луцькій міській раді (далі – Молодіжна рада) є консультативно-дорадчим, представницьким органом з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді міста Луцька, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, організації та проведенням молодіжних заходів та інформаційно-навчальної роботи серед молоді.