У Луцьку вперше провели змагання з Професійної Української драг-рейсинг серії

Дата:

Сьогодні на військовому аеродромі у Луцьку відбулась надзвичайна авто-мото-спортивна подія. Вперше до нас завітала Вінницька федерація драгрейсингу із змаганнями другого етапу Професійної Української драг-рейсинг серії PROUDRS а також Чемпіонатом України із мото-дрегрейсингу. Захід організований за підтримки Луцької міської ради та командування Повітряних сил України.

На змагання прибули понад 50 пілотів із України та не тільки. Взяли участь у PROUDRS також і луцькі спортсмени. Також, щоб привітати присутніх від імені Луцької міської ради на захід завітали заступник міського голови  Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, а також директор департаменту сім’ї молоді та спорту Олексій Веремійчик.

У свою чергу, організатори заходу вручили подяку місту Луцьк та Олексію Веремійчику за розвиток драг-рейсингу в Україні.

І навіть дощ не завадив присутнім насолодитися видовищем. На PROUDRS спорстмени змагалися у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів. У перервах між заїздами їх розважали дрифт- та стандрайдинг-шоу, а дим, що ішов від прогрітої гуми, викликав сплески адреналіну у глядачів та пілотів.