У Луцьку відсвяткували Міжнародний день молоді

Дата:

 

16 серпня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки відбулося святкування з нагоди Міжнародного дня молоді. Безліч цікавих локацій чекало на лучан та гостей міста. Зокрема, на спортивному майданчику, що знаходиться на вул. Глушець, поблизу Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки  відбулися спортивні змагання та показові виступи. Крім того, не лишали байдужими й майстер-класи зі стрільби з лука від Майї Москвич та алтимат фрізбі від Богдана Алексєєва.

Святкові події розгорталися й на вулиці Лесі Українки, адже тут протягом майже 5 годин діти могли побавитися й перевірити свою вправність у величезних розмальовках від магазину «Офіс Центр Луцьк». Тут же, неподалік відбувся показ юних моделей від модельної агенції «Grace Model House».

А на центральній алеї парку усі насолоджувалися танцювальними показовими виступами від професійних колективів. Позитивні емоції, хороший настрій дарували громадські організації та установи, які працюють з молоддю. На їхньому ярмарку ніхто не лишався без уваги, усі охочі почули, побачили, спробували багато цікавинок: пограли в історичні настільні ігри та дженгу, пройшли квізи, вікторини та тестування, розмалювали глиняні вироби і розмалювати себе, дізнались, як народжуються мультфільми, позмагались в мистецтві дебатів та настільному футболі та зібрали свою валізу у подорож.

Крім того, лучани та гості міста змогли повболівати за молодіжні команди у змаганнях spLove , що відбулися поблизу кафе «Луцька Венеція». Тут же, кожен мав можливість отримати примірник молодіжного видання «Repost», де є інформація про Луцьк!

Завершувалося святкування на території Луцького міського молодіжного центру, атмосферним творчим вечором, на котрому  для мешканців та гостей міста виступали непересічні особистості та яскраві таланти.  На концерті панувала щира і невимушена атмосфера. А для найстійкіших поціновувачів наших заходів після 21.00 відбувся вечірній кінопоказ.