У Луцьку відбувся фінал благодійної акції «Чужих дітей не буває»

Дата:

Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулося театралізоване дійство з нагоди завершення благодійної акції «Чужих дітей не буває». Акція реалізовувалася з ініціативи Волинської обласної громадської організації «Ми плюс» спільно з департаментом сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Переглянути святкову виставу «Різдвяна історія» за мотивами твору Чарльза Діккенса та привітати присутніх із новорічно-різдвяними святами прийшли радник міського голови Ігор Поліщук, голова правління ВОГО «Ми плюс» Сергій Семенюк, виконувач обов’язків директора департаменту сім’ї молоді та спорту Андрій Булковський, заступник директора обласного притулку для неповнолітніх Неля Прокопчук.

«Дякую громадській організації "Ми плюс" за  реалізацію такого гарного проєкту для багатьох родин, а також департаменту сім’ї молоді та спорту за те, що долучилися. Вітаю усіх вас з Різдвом Христовим. Ісус Христос народився більше двох тисяч років тому.  В різні часи багато правителів намагалися стерти цю подію з пам’яті людства, але сьогодні, у 2020-му році ми з усім світом святкуємо це величне, світле свято. Це означає, що добро завжди перемагає зло та неправду. Бажаю, нехай Господь народиться та живе у серці кожного з нас та благословить наше місто на розвиток та процвітання. Здоров’я, миру, благополуччя, затишку кожній родині!», - у вітальному слові зазначив Ігор Поліщук.

  Також в рамках акції волонтери відвідали  дитячий притулок у  Рожищі, дім престарілих у селі Навіз, а 25 грудня 2019 року організували неформальне свято для кризових сімей, де також вручали солодкі подарунки.  Щороку ініціатори акції дарують свято майже двом тисячам дітей та  майже п’ятьом сотням сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.