У Луцьку відбувся Фестиваль «Спортивна золота осінь» для мешканців 40-го кварталу

Дата:

17 листопада 2018 року, на спортивному майданчику НВК № 26 комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» організував і провів Фестиваль «Спортивна золота осінь» за участі дітей, молоді та дорослих, які проживають на території 40-го кварталу міста.

Розпочався захід масовим флешмобом, який був направлений на формування усвідомлення потреби у дітей та молоді користі регулярної рухової активності. 27 юнаків одночасно жонглювали футбольними м'ячами на майданчику.

Провідний професіонал КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Юрій Остромецький, який працює з населенням за місцем проживання в мікрорайоні 40-го кварталу міста (осередок «Білий м’яч», вул. Конякіна, 35), запропонував учасникам свята такі види змагань: міні-футбол, армрестлінг, підтягування на гімнастичній перекладині, естафети з елементами спортивних ігор та конкурси з набивання футбольного м’яча і «Кращий бомбардир». Всі охочі мали змогу випробувати свої сили в любому з видів змагань.

    У заході взяли участь 43 учасники різного віку: діти, молодь та дорослі.

    Першими на майданчик вийшли юні футболісти. В конкурсі з набивання футбольного м'яча за 30 секунд кожен демонстрував свої навики володіння м'ячем здобуті під час тривалих тренувань. Найвправнішим виявився Андрій Веселовський.    

    Не менш цікаво пройшов конкурс з елементами футболу «Кращий бомбардир». Найкращий результат з попадання по воротах у Максима Аляєва. 

В інших видах змагань Фестивалю спорту найсильнішими були:

- Ілля Литвин – армрестлінг;

- Станіслав Литвин  – підтягування на гімнастичній перекладині.

    В командних змаганнях переможцями стали: 

- команда «Сонечко» – естафети «Веселі старти»;

- змагання з міні-футболу:

серед дітей – команда «Бубочки»;

серед дорослих – команда «Спорт».

Учасники та всі присутні на святі отримали багато позитивних вражень та емоцій. По закінченні Фестивалю спорту переможці у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами і подарунками від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».     

    Дякуємо всім, хто брав участь у заході і запрошуємо бажаючих: дітей, молодь та дорослих відвідувати осередки КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» в різних мікрорайонах міста, де можна поспілкуватись та активно провести дозвілля:

         - приміщення «Біла тура» - вул. Будівельників, 11;

- приміщення «Стріла» - бульвар Дружби Народів, 13а;

- приміщення «Олімпія» - просп. Відродження, 39;

- приміщення «Білий м’яч» - вул. Конякіна, 35;

- приміщення «Одісей» - вул. Наливайка, 10;

- приміщення «Атлет» - вул. Степана Бандери, 13;

- приміщення «Лучеськ»  - вул. Рівненська, 5;

- приміщення «Юність» - просп. Грушевського, 12.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611